Mannen Sex Slaven


In de Sex Grot staat het onderwerp slavernij nog iedere dag op de agenda. Heren van allerlei pluimage zijn hier kind aan huis. Ter compensatie van de rol die zij in het dagelijkse leven moeten spelen, kunnen ze in de Sex Grot gelukkig zich zelf zijn. Heftige acties, maar ja; het zijn volwassen kerels en ze komen uit vrije wil..

Direct Anoniem Toegang
Direct Anoniem Toegang

Deze bekende Nederlander is een vooraanstaande Captain of Industry; voor het leed dat hij zijn medewerkers aandoet door bijvoorbeeld massa ontslagen, komt hij in de Sex Grot boete doen. Zijn goed doorvoede lijf wordt genadeloos afgeranseld.


Direct Anoniem Toegang
Direct Anoniem Toegang

Terwijl hij aan de paal genageld staat, wordt zijn trots en toeverlaat voorzien van touwen. Met afgebonden ballen, die met een geniepig ruw touw steeds strakker bij elkaar worden gesnoerd. Hoe ver kun je hierin gaan? Als dat maar goed gaat….


Direct Anoniem Toegang
Direct Anoniem Toegang

De twee ervaren medewerkersters van de Sex Grot weten wat ze aan dit mannetje hebben; een blufferig patsertje dat wekelijks op zijn plaats gezet móét worden – anders gaat het mis! Een langdurige vernedering…


Direct Anoniem Toegang
Direct Anoniem Toegang

Deze kwijl uit Aerdenhout verdient een behandeling zoals die anno 1900 werd toegediend bij psychiatrische patiënten. Monddood gemaakt met een muilpeer en vast gesnoerd in een dwangbuis. Hoe gaat dat ettertje zich dit keer eruit redden zonder hulp van Papa en Mama….


Direct Anoniem Toegang
Direct Anoniem Toegang

Deze vent is zwaar de lul. Tergend langzaam wordt zijn pik omhoog gerekt aan grof scheepstouw. Jammeren helpt niet, want zijn meesteres is onverbiddelijk en kent het klappen van de zweep (!). Zij behandelt haar klant letterlijk als een slaaf.10 Reden om naar binnen te gaan

1
Dagelijks nieuwe Dvd’s op alle pagina’s
2
Direct Play TV; géén wachttijden – direct laden
3
100% Exclusieve films
4
Full Screen Dvd Kwaliteit
5
Direct Kijken – realtime voor- en achteruit spoelen
6
Films nérgens anders in Nederland te zien
7
Support voor alle internet verbindingen
8
Absoluut anoniem; Ongestoord genieten!
9
Super snelle verbinding (1mb/seconde)
10
Service & Support; 24 uur / 7 dagen
Durf Jij Naar Binnen te Gaan?
KLIK HIER VOOR DIRECT TOEGANG


Model/2257 Privacy Support Adult Hosting € WebmastersHet auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website berusten bij Mr Adult & Sales4all of bij derden, die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Mr Adult & Sales4all. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemmingverlening door Mr Adult & Sales4all of de rechthebbende derden. Op deze site is de volgende disclamer van toepassing.