Opa Wipt Tieners


Help Opa lief aan zijn gerief! Nou laat dat maar aan ons over. We constateerden een zeer hge wip bereidheid bij die ouwe knarren. Al dan niet met rollator of brommobiel, ze wisten niet hoe snel ze ter plekke moesten komen. En, dat moet gezegd, er zitten opa’s tussen die nog neuken als een jonge god. Alle opa’s zijn ouder dan 18 jaar en deden geheel uit vrije wil mee in de films.

Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Deze twee vrienden voor het leven gaan al vanaf hun 18e jaar samen naar de hoeren om er met z’n tween op los te neuken. In deze film laten ze zien wat ruim 50 jaar ervaring voor consequenties heeft; voor de meiden wel te verstaan…


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Of het nu de tandartsassistente of dat lieve speelse buurmeisje is, deze veteraan gaat op alles los wat hem voor de voeten komt. Degelijk neukwerk van een ouwe knar met ruime ervaring op zak. De meisjes genieten zichtbaar van de vele kunstjes en trucjes die er op hen wordt toegepast.


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Zijn aanvullende pensioen verneukt hij iedere maand bij de dames van plezier. Inmiddels weten de meiden precies waar de voorkeuren liggen van deze pensionaris. Op zijn leeftijd duurt het allemaal wat langer, maar dat wordt alleen maar gewaardeerd….


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Als ervaringsdeskundige wordt de oude baas gewaardeerd om zijn veelzijdigheid. Hij beschikt over ruime kennis van het vrouwenlichaam, en misschien zit ‘m daar wel het geheim. Want hoe krijg je het op die leeftijd toch voor elkaar om van die jonge meiden aan je gerimpelde gereedschap vast te pinnen….


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

De directe omgeving leeft in de veronderstelling dat opa en zijn kleinzoon dezelfde hobby hebben. En dat is ook zo. Maar dan ligt de zaak ets genuanceerder; geen soldeer- of laswerk maar ruige bezigheden met meiden die de kleinzoon naar de schuur lokt. Opa deelt mee in deze vreugde.10 Reden om naar binnen te gaan

1
Dagelijks nieuwe Dvd’s op alle pagina’s
2
Direct Play TV; gn wachttijden – direct laden
3
100% Exclusieve films
4
Full Screen Dvd Kwaliteit
5
Direct Kijken – realtime voor- en achteruit spoelen
6
Films nrgens anders in Nederland te zien
7
Support voor alle internet verbindingen
8
Absoluut anoniem; Ongestoord genieten!
9
Super snelle verbinding (1mb/seconde)
10
Service & Support; 24 uur / 7 dagen
Durf Jij Naar Binnen te Gaan?
KLIK HIER VOOR DIRECT TOEGANG


Model/2257 Privacy Support Adult Hosting € WebmastersHet auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website berusten bij Mr Adult & Sales4all of bij derden, die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Mr Adult & Sales4all. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemmingverlening door Mr Adult & Sales4all of de rechthebbende derden. Op deze site is de volgende disclamer van toepassing.