Club Cees is Weer Open !


Club Cees is uitsluitend toegankelijk vanaf 18 jaar en geschiedt op eigen verantwoording. Meester Cees laat zijn leden lijden. In zijn geoutilleerde martelclub ontvangt hij dames en meiden die flink op hun flikker van hem krijgen.


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Op haar werk regelt zij alles van A tot t/m Z. De heren hoeven maar te piepen en ze moet aan de bak. In Club Cees geeft zij zich willoos over aan de vernederingen en treiterijen. Even lekker niks, behalve genieten….


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Deze vaste bezoekster van Club Cees komt voor haar wekelijkse behandeling. Meester Cees fixeert haar met touwen die strak worden aangesnoerd. Vervolgens wordt haar kut onderworpen aan een speciale behandeling; een erg natte boel!


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Deze klant gaat aan het spit. Letterlijk monddood gemaakt hangt ze volledig overgeleverd aan de meester in de touwen. Beetje voor beetje wordt het touwwerk strakker aangehaald. Als zij gestrekt ligt is het tijd voor de behandeling


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Deze brutale en eigengereide praatjesmaakster ontvangt vernedering en minachting. En dat was wel nodig ook! Kutwijf! In de kelder – tussen de ratten en rotzooi – wordt zij op verzoek van haar echtgenoot door Cees behandeld.


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

De tafel waarop zij is gefixeerd kantelt tergend langzaam in verticale positie. Het bloed stijgt haar naar het hoofd en haar schaamstreek pruimt machteloos omhoog. Omdat het spreken haar onmogelijk is gemaakt, is zij compleet overgeleverd…


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Deze patiënte krijgt een uitvoerige behandeling. In het dagelijkse leven is zij werkzaam als verpleegkundige en behoorlijk dominant aanwezig. In Club Cees wordt haar duidelijk gemaakt hoe de verhoudingen écht liggen!!


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Bijzonder ongemakkelijk en vernederend. Compleet aan banden gelegd, kan ze geen kant op. Haar poes is vrij toegankelijk voor de medewerkers van Club Cees. Dan wordt ze gedwongen om naar de andere kant van de kamer te komen; Heftig!


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Een zwaar geval. Feitelijk een borderliner die 2 x per week behandeling nodig heeft wil hij überhaupt functioneren in de maatschappij. Geen ziekte-inzicht, dus er wordt hard opgetreden. Een aanrader als je géén medelijden kent!10 Reden om naar binnen te gaan

1
Dagelijks nieuwe Dvd’s op alle pagina’s
2
Direct Play TV; géén wachttijden – direct laden
3
100% Exclusieve films
4
Full Screen Dvd Kwaliteit
5
Direct Kijken – realtime voor- en achteruit spoelen
6
Films nérgens anders in Nederland te zien
7
Support voor alle internet verbindingen
8
Absoluut anoniem; Ongestoord genieten!
9
Super snelle verbinding (1mb/seconde)
10
Service & Support; 24 uur / 7 dagen
Durf Jij Naar Binnen te Gaan?
KLIK HIER VOOR DIRECT TOEGANG


Model/2257 Privacy Support Adult Hosting € WebmastersHet auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website berusten bij Mr Adult & Sales4all of bij derden, die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Mr Adult & Sales4all. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemmingverlening door Mr Adult & Sales4all of de rechthebbende derden. Op deze site is de volgende disclamer van toepassing.