De Seks Kliniek


Voor velen de ultieme fantasie; Vrijen in het ziekenhuis. Volledig overgeleverd aan de zorgen van lieve en sexy verpleegkundigen en doktoren die graag alles onderzoeken. Wij zetten op deze site alle bijverschijnselen van liefde in het ziekenhuis op een rij en schrijven dagelijks nieuwe patiŽnten in. De diagnose wordt gesteld op 18+.

Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Deze patiŽnte heeft last van droge schaamlippen en vraagt aan haar dokter advies. Wanneer ze haar slipje heeft uitgetrokken vraagt de arts haar om op de onderzoekstafel te gaan liggen. Zijn diagnose is snel gesteld en de behandeling wordt doeltreffend uitgevoerd…


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Vrouwelijke arts gaat op bezoek bij een mannelijke patiŽnt. Wanneer zij hem aan een grondige controle heeft onderworpen wil ze nog maar ťťn ding; Bij hem in bed kruipen en lekker aan zijn paal zuigen. De patiŽnte heeft hier geen problemen mee en gaat zelf ook tot in haar gaatje.


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Mondeling komen de klachten niet boven tafel. Dus vraagt de arts of zij zich kan uitkleden. Tijdens het uitkleden begint bij de arts al iets te groeien in zijn onderbroek. Zij is ook gecharmeerd van de arts en laat zich door hem neuken.


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

De assistent-arts mag vandaag de diagnoses vaststellen van zijn baas. Met zijn kleding nog aan stort hij zich op de ontblote patiŽnte. Ze weet even niet wat ze moet zeggen, maar geeft zich volledig aan hem over. Na de neukbeurt blijkt dat ze nog steeds neukkoorts heeft.


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Dr. Drake is een aantal dagen als gastdokter aanwezig in de kliniek. En de dames zullen dit weten ook. Zonder pardon misbruikt hij zijn patiŽnten. Niet alleen de kutjes worden onder handen genomen, ook over de strakke kontjes stelt hij een geile diagnose.


Bekijk Dvd fragmenten
Bekijk Dvd fragmenten

Een onschuldige tiener bezoekt de kliniek vanwege de problemen die zij heeft met grote mannen. Daar weet de arts de juiste medicijn voor. Eerst begint hij met een kleine dildo en wanneer de laatste er in gaat, blijkt haar kut toch meer te verdragen dan ze dacht. Een giga-dildo is dan geen probleem meer voor haar.10 Reden om naar binnen te gaan

1
Dagelijks nieuwe Dvd’s op alle pagina’s
2
Direct Play TV; gťťn wachttijden – direct laden
3
100% Exclusieve films
4
Full Screen Dvd Kwaliteit
5
Direct Kijken – realtime voor- en achteruit spoelen
6
Films nťrgens anders in Nederland te zien
7
Support voor alle internet verbindingen
8
Absoluut anoniem; Ongestoord genieten!
9
Super snelle verbinding (1mb/seconde)
10
Service & Support; 24 uur / 7 dagen
Durf Jij Naar Binnen te Gaan?
KLIK HIER VOOR DIRECT TOEGANG


Model/2257 Privacy Support Adult Hosting € WebmastersHet auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten op deze website berusten bij Mr Adult & Sales4all of bij derden, die met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Mr Adult & Sales4all. Vermenigvuldiging in welke vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemmingverlening door Mr Adult & Sales4all of de rechthebbende derden. Op deze site is de volgende disclamer van toepassing.